Wat Berlix doet.....

u helpen met alles op het gebied van ICT!

Ja en dat is veel maar het is wel waar.

Thuis in het dagelijkse huishouden, kleine bedrijven maar ook grote bedrijven blijken behoefte te hebben aan iemand die ze kunnen vertrouwen.
Iemand die ICT-zaken regelt en oplost tegen inzichtelijke en acceptabele tarieven.
Dat kan 2 uur per maand zijn of 1 dag per week. Net wat u nodig heeft en wat uw vragen of uitdagingen zijn. Voor alle soorten bedrijven, groot en klein.

Berlix is mijn bedrijf (Peter den Hertog). Ik werk al zo'n 25 jaar in de ICT. Vanaf de techniek naar management functies in internationale bedrijven. Maar mijn hart ligt gewoon bij de techniek, ingericht op een professionele manier. Vandaar dat ik Berlix gestart ben. Mijn passie ligt bij ICT-zaken goed regelen voor mensen en bedrijven die hier minder verstand van hebben dan ik maar die het wel belangrijk vinden. En dat is precies wat ik nu bied.

Een netwerk thuis of van een klein bedrijf moet net zo goed beveiligd zijn als een netwerk bij een grootbedrijf. De back-up van privé gegevens of van kleine bedrijven, moet net zo goed geregeld zijn als bij grotere bedrijven.

Kortom ik kan u helpen om uw privé of bedrijfsnetwerk, uw PC's, uw gehele ICT-omgeving zo te maken zodat u erop kunt vertrouwen en dat het overzichtelijk, transparant en betaalbaar is. En u....u kunt zich bezighouden met zaken waar u goed in bent.

Ik kom graag een uur bij u langs om een scan te doen van uw omgeving en de knelpunten in kaart te brengen. U kunt van dit aanbod gebruik maken door het contactformulier in te vullen.

Wilt u overstappen van een PC naar een Apple omgeving en heeft u hier hulp bij nodig? Ook hiervoor kan ik een scan doen over wat er moet gebeuren.

Uw gegevens in de cloud opslaan, maar weet u niet precies hoe. Laat het me weten.

ICT Management op afroep

Wij helpen u ICT-producten en diensten te verkopen.

Lees meer

ICT afdeling op afroep

Wij zijn uw ICT-afdeling maar alleen als u iets nodig heeft.

Lees meer

Website Ontwikkeling en Onderhoud

Wij zorgen voor de techniek van uw website, de hosting, de beveiliging en het onderhoud tegen interessante tarieven.

Lees meer

ga('send', 'pageview');