• idea 128x128
  Consultancy
 • research 128x128
  Onderzoek
 • project-plan 128x128
  Projecten
 • support 128x128
  Support
 • user 128x128
  Beheer
 • safe 128x128
  Backups
 • internet 128x128
  Netwerken
 • security 128x128
  Beveiliging

Als ondernemer is het soms lastig om de snel veranderende wereld van de ICT bij te houden. Welke kansen geven de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied voor uw business? Welke ICT-mogelijkheden worden er door mijn klanten verwacht?
Vaak teveel voor een ondernemer die vooral goed is in zijn eigen vak en zich geen ICT afdeling kan veroorloven.
Toch moet u met allerlei ICT leveranciers in de slag om een goede ICT-omgeving te hebben (of krijgen).
Berlix kan het vertrouwde adres zijn die dit voor u kan regelen.

idea 64x64CONSULTANCY
U heeft een specifieke vraag waar u een ICT-oplossing voor zoekt. Maar ja, al die leveranciers hebben te mooie verhalen, hun producten kunnen alles en kosten een beetje. Niet echt handig om daar op af te gaan. Wij kunnen u helpen. Wij hebben diepgaande ICT-kennis en weten wat er in de ICT-wereld te koop is. Wij kunnen u adviseren en u keuzes voorleggen. U weet dan dat u niet teveel betaalt, dat u krijgt wat u zoekt en dat de leverancier u geen sprookjes kan vertellen. U heeft immers uw eigen Berlix-consultant voor deze opdracht voor u werken.

research 64x64ONDERZOEK
Vanzelfsprekend heeft u een ICT-omgeving. Alles draait, zoemt en bromt. Maar u wilt iets anders of u bent ergens niet tevreden over en wil dat dat verbetert. Wij kunnen een gericht onderzoek voor u doen. Dit kan op het gebied van software, algemene software als word en excel of voor specifieke software die binnen uw branche gebruikt wordt. Maar er kan ook onderzoek gedaan worden naar de beveiliging van uw gegevens, uw website of uw netwerk. Of vindt u wellicht dat uw netwerk te traag is, uw werkstations niet goed werken, wij doen een technisch onderzoek hoe het beter kan. Heel gericht, geen overbodige zaken, met een betrouwbaar resultaat afgestemd op uw wensen en uw omgeving.

project-plan 64x64PROJECTEN
Ja, en dan moet er een ICT-project gedaan worden. Lastige technische mensen moeten worden aangestuurd. U wil graag in begrijpelijk Nederlands horen wat de status is en eventuele problemen kunnen bespreken. Dure projectleiders van een leverancier staan soms niet volledig aan uw kant. Kortom: u zoekt iemand die u volleidg kunt vertrouwen, die aan uw kant staat, die complexe ICT-projecten en lastige ICT'ers kan aansturen. Gewoon iemand die het vakjargon beheerst en ook uw taal spreekt. Omdat hij uw wensen begrijpt en de cultuur van de ICT-ers snapt. Eigenlijk heeft u een tolk nodig die zorgt dat uw projecten op tijd worden opgeleverd, binnen budget blijven en voldoen aan de de eisen die gesteld zijn.
Berlix kan die projectleiding bieden die u het gevoel van zekerheid en van "in control zijn" geeft.

support 64x64SUPPORT
U heeft een goede ICT-omgeving, zo goed zelfs dat u niet eens een ICT-medewerker nodig heeft. Dat is mooi want dat scheelt kosten. Toch kan het voorkomen dat er problemen zijn, dat iets niet goed werkt of dat u gewoon antwoord op wat vragen wil hebben. Deze ondersteuning, deze support op uw omgeving, kan Berlix bieden. Wat er ook aan de hand is, u kunt uw vragen kwijt en u krijgt een begrijpelijk antwoord. Vanzelfsprekend moeten wij ons wel eerst inwerken in uw omgeving. Maar na een korte doorlichting, kunnen we uw vraagbaak zijn. Op ieder gewenst moment staan wij voor u klaar.

user 64x64BEHEER
Als u niet alleen een vraagbaak wil als zich iets voordoet maar als u ook wil dat er preventief af en toe een thermometer in uw ICT-omgeving gestopt wordt, bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen namelijk het hele beheer van uw ICT-omgeving doen. En als dat goed is ingericht en goed op de rit is, is de benodige tijd minimaal. Alles draait als een zonnetje, u heeft iemand beschikbaar die alles voor kan regelen op de momenten die u kiest. Dat is niet alleen kosteneffectief maar ook heel erg praktisch. En wij, wij vinden het een eer om te zorgen dat bij u alles helemaal goed draait.

safe 64x64BACKUPS
Het hebben van een goede back-up, dat vindt iedereen belangrijk. Maar het regelen ervan is al een stuk minder leuk. Vaak dan ook een ondergeschoven kindje. Het wordt half geregeld. En als er dan iets gebeurt, ja, dan blijkt het schijnveiligheid te zijn en blijkt opeens dat er belangrijke gegevens verloren zijn gegaan.
Helaas beseffen de meeste ondernemers dat pas als het een keer misgaat. Maar u bent vast zo iemand die het vooraf goed wil regelen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Een soort verzekering van uw gegevens.
Welnu, Berlix kan zorgen dat u op een eenvoudige en zorgeloze manier uw back-up goed heeft geregeld. Weinig tijd, weinig geld, veel zekerheid. En als het misgaat kunnen wij ook nog zorgen dat alles hersteld wordt. Waarom zou u dit niet doen?

internet 64x64NETWERKEN
Netwerken, WIFI, connecties, servers, routers, switches.....een wir war van ellende voor veel ondernemers.
Voor ons is dat juist interessant. Een snel, goed beveiligd en betrouwbaar netwerk, daar lopen wij pas warm voor.
Heeft u behoefte aan aanpassingen, uitbreiding of verbetering van uw netwerk...wij vinden het helemaal leuk om dat voor u te regelen. En voor u betekent het: niet meer over nadenken gewoon fijn en snel werken.

security 64x64BEVEILIGING
Beveiliging is een hot issue op ieder gebied. Het gaat niet alleen om uw netwerk, al is het wel fijn dat er geen vreemden rare dingen op uw netwerk doen, het gaat om alle ICT-componenten. Is uw laptop beveiligd? Zijn de gegevens van klanten of uzelf goed beveiligd op de server? Als u uw mobiele telefoon kwijtraakt of uw tablet, liggen dan al uw gegevens op straat? Kan iemand op uw website iets raars plaatsen? Krijgt u veel spam? Te veel om op te noemen en te belangrijk om te negeren.
Wij kunnen een gezondheidscheck doen op uw ICT-omgeving en u laten zien waar eventuele problemen zitten. En vanzelfsprekend kunnen wij die, indien gewenst, ook voor u oplossen. Helaas is ook dit weer een thema dat vaak eerst fout moet gaan, voor er iets aan gedaan wordt. Maar u wil toch zeker niet dat uw klanten een virus op hun PC krijgen door u? Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Neem geen risisco, vraag Berlix!

ICT Management op afroep

Wij helpen u ICT-producten en diensten te verkopen.

Lees meer

ICT afdeling op afroep

Wij zijn uw ICT-afdeling maar alleen als u iets nodig heeft.

Lees meer

Website Ontwikkeling en Onderhoud

Wij zorgen voor de techniek van uw website, de hosting, de beveiliging en het onderhoud tegen interessante tarieven.

Lees meer

ga('send', 'pageview');