• idea 128x128
  Consultancy
 • bar-chart 128x128
  Succes
 • wallet 128x128
  Klanten
 • flow-chart 128x128
  Kwalificering
 • project-plan 128x128
  Sales plan
 • company 128x128
  Business plan
 • admin 128x128
  Management
 • support 128x128
  Coaching

idea 64x64 CONSULTANCY
Uw klanten hebben behoefte aan iemand die met ze meedenkt en ondersteunt bij de keuzes die ze moeten maken. Vervolgens zullen ze mogelijk voor uw producten of diensten kiezen. U wilt uw klant hierbij helpen maar heeft zelf geen mensen of onvoldoende capaciteit om uw klant een stap verder te helpen. U zoekt iemand die bij uw klant de vertaling kan maken van zakelijke uitdagingen naar oplossingen, van strategie naar uitvoering. Oftewel business consultancy. U huurt Berlix in om dat bij uw klant te realiseren. Zo heeft u voor die opdracht iemand die het uitvoert, uw klant is tevreden, u biedt de toegevoegde waarde en heeft iemand die u kunt vertrouwen bij uw klant. Een win-win-win situatie!

bar-chart 64x64SUCCES

U wilt dat:

 • uw verkopers succesvoller zijn;
 • uw technische verkopers (sales engineers) effectiever zijn;
 • uw klanten meer bij u besteden;
 • er minder tijd verloren gaat aan offertes maken;
 • offertes een hogere slagingskans hebben;
 • uw pre-sales tijd effectiever wordt ingezet;
 • er wordt gedaan aan business developement;
 • er een degelijk en betrouwbaar salesplan is;
 • er een concreet actieplan per sales, per klant is;
 • uw return on sales beter is;
 • uw mensen een methode hebben om te kwalificeren
 • de tijd van uw verkopers efficiënter en effectiever wordt ingezet?

Alle diensten die wij leveren staan in het teken van uw succes.

wallet 64x64KLANTEN
Klanten zijn steeds veeleisender en mondiger. Dat is heel terecht. Maar zijn uw medewerkers in staat om te voldoen aan deze hoge eisen en kunnen zij omgaan met klachten en ontevreden klanten? Al deze kansen moeten wel gezien worden en worden benut. Wij zijn zeer ervaren in het omgaan met klanten en in het bezweren van crisissen met klanten. Gewoon; grijze haren en jarenlange ervaring. Maar dat kan u helpen om u klanten tevreden te houden of weer te krijgen. Tenslotte is dat het eerste verdient.

flow-chart 64x64KWALIFICERING
Opportunistische salesmensen willen het liefst overal een offerte voor uitbrengen. Helaas kost het opstellen hiervan veel tijd en energie. Tijd die beter ingezet kan worden voor trajecten met een hoge slagingskans. Maar ja, wie kwalificeert en wie adviseert en begeleidt deze sales? En wie verdeelt de schaarse resources tussen alle opportunities?
Berlix kent dit spel en kent de methodieken om te kwalificeren en om keuzes te maken die leiden tot scoren en niet tot afwijzen. Wij kunnen u helpen om salesmensen te leren kwalificeren.

project-plan 64x64SALESPLAN
Schieten met hagel op alles dat voorbij komt: geen kunst. Maar een degelijk plan maken waarbij kansen worden afgewogen, de markt duidelijk wordt en de focus wordt aangebracht...dat is belangrijk. Hiervoor is een hele vervelende, door de wol geverfde man nodig die nog vervelendere vragen stelt. En de uitkomsten....de worden in een salesplan gezet met haalbare targets en haalbare opportunities. Zo'n plan is de basis voor een succesvol jaar. Wij kunnen al die vervelende vragen stellen en de uitkomsten in een onderbouwd salesplan zetten. Berlix ondersteunt om de plannen te maken.

company 64x64BUSINESSPLAN
Waar gaat u volgend jaar mee verder in de markt? Wat zijn nieuwe ontwikkelingen, wat moet er op het gebied van innovatie gebeuren en hoe kunt u zorgen dat de kosten van uw bedrijf omlaag gaan en de inkomsten omhoog? Dat is geen hogere wiskunde maar wel kennis van de markt, kennis van uw klanten en kennis van producten en diensten. Een unieke combinatie die vaak verdeeld over meerdere mensen in meerdere hoofden is opgeslagen. Wij halen dat uit die hoofden en combineren dat met onze nuchtere kijk op ondernemerschap. Alles bij elkaar heeft u daarna een businessplan waar iedereen achter staat en dat is gebaseerd op kennis en kunde. En hoe werkt het? Maak een plan, stel een haalbaar doel en het wordt gehaald!

admin 64x64MANAGEMENT COACHING
In iedere organisatie bereikt men af en toe een punt dat zaken gewoon even stagneren. Lastig als je daar zelf inzit. Maar de kussens moeten worden opgeschud door iemand die advocaat van de duivel kan spelen. Iemand die uw business begrijpt, de markt snapt, nieuwe ideeën kan aandragen en tevens u en uw medewerkers kan helpen in het maken van de volgende succesvolle stap. Met een methodiek die is toegepast bij internationale bedrijven, coachen wij u terwijl u gewoon in de praktijk alles zelf doet. Geen verloren tijd, gewoon mouwen opstropen en aan de slag maar wel steeds een beetje beter onder leiding van onze ervaren " advocaat van de duivel".

ICT Management op afroep

Wij helpen u ICT-producten en diensten te verkopen.

Lees meer

ICT afdeling op afroep

Wij zijn uw ICT-afdeling maar alleen als u iets nodig heeft.

Lees meer

Website Ontwikkeling en Onderhoud

Wij zorgen voor de techniek van uw website, de hosting, de beveiliging en het onderhoud tegen interessante tarieven.

Lees meer

ga('send', 'pageview');