• idea 128x128
  Advies
 • project-plan 128x128
  Projectplanning
 • web design 128x128
  Webdesign
 • flow-chart 128x128
  Navigatie
 • photography 128x128
  Afbeeldingen
 • creative writing 128x128
  Webmastering
 • programming 128x128
  Webapplicaties
 • support 128x128
  Onderhoud

Elke wereldzaak, piepklein of heel groot heeft een website (nodig). Een website is een onmisbare tool in uw verkoop- en marketingstrategie. Meer en meer worden websites ingezet voor verkoopbevordering en het social media gezicht van de onderneming. De website moet niet alleen geschikt zijn voor computers maar ook voor tablets en smartphones.
 Steeds meer bedrijven gaan er toe over om hun producten en diensten ook via het web te verkopen.
 Wij leveren diverse diensten op het gebied van internet en websites.

idea 64x64ADVIES
Berlix geeft advies en helpt u met uw websiteplannen. Een website staat niet op zichzelf maar maakt onderdeel uit van uw strategie. In een internetplan wordt beschreven  hoe uw bedrijf alle mogelijkheden van internet en social media gaat gebruiken. Ook staat daarin hoe dit past in uw marketingstrategie. Uw website speelt een belangrijke rol bij uw marketingactiviteiten. Een goede website helpt de marketing effectief te maken en de verkoop te verhogen.

project-plan 64x64PROJECTPLANNING
Indien het ontwikkelen of uitbreiden van uw website complex is, dan maken we eerst een projectplan. Met het internetplan als basis ontstaat het projectplan. Dit zorgt er mede voor dat u krijgt wat u wilt en binnen de tijd en het budget dat is afgesproken. Belangrijk voor u dus om het professioneel aan te pakken.

web design 64x64WEBDESIGN
Voor het webdesign gebruikt Berlix uw bestaande huisstijl of ontwerp dat er is. Berlix werkt samen met grafische ontwerpers. Hierdoor ontstaat een professioneel ontwerp. Ook voor het ontwerp van een goed afgestemd logo, hebben we de juiste samenwerkingen. De ontwerpen worden door ons omgezet in een webdesign dat de juiste uitstraling heeft voor uw bedrijf.

flow-chart 64x64NAVIGATIE
Een goede website heeft meerdere vormen van navigatie. Elke gebruiker heeft een andere logica om informatie te vinden en om een website te gebruiken. Om de doelstelling van de website te behalen is het van belang dat iedere bezoeker makkelijk de weg vindt en de acties kan doen waarvoor hij komt. Of het nu zijn adres achterlaten is, een inschrijving voor een seminar of artikelen kopen in de webshop, iedere bezoeker moet dit probleemloos kunnen doen.

photography 64x64AfBEELDINGEN
Met behulp van afbeeldingen, foto's, tekeningen of filmpjes, is een website vaak veel aantrekkelijker. Berlix helpt met het maken of het vinden van de juiste afbeeldingen. Het aanpassen en verwerken van al het beeldmateriaal wordt door ons gedaan. Zo krijgt u een aantrekkelijke, uitnodigende en professionele site.

creative writing 64x64WEBMASTERING
Als de site klaar is, moet deze gevuld worden met de juiste teksten, de content. Berlix kan u daarbij ondersteunen en heeft in zijn netwerk  "copywriters" die gespecialiseerd zijn in het schrijven van pakkende teksten voor een website, dat is een vak apart. Ook nadat de website in gebruik genomen is moet er regelmatig tekst worden aangepast en veranderd. Door het systeem wat Berlix gebruikt voor de website is dit eenvoudig door u zelf te doen. Als u dit liever uit handen geeft dan zal Berlix dit graag voor u verzorgen. Wij kunnen tevens zorgen dat er eindredactie op uw site wordt gedaan en dat teksten worden geredigeerd. Belangrijk voor het gevoel dat u met uw site overbrengt.

programming 64x64WEBAPPLICATIES
De standaard functionaliteit kan worden aangepast en uitgebreid. Ook als de site al in gebruik is kan er een nieuwe functionaliteit worden toegevoegd. Met aanwezige extensies of door bouw. Berlix kan dit voor u uitvoeren en heeft in zijn netwerk professionals die dit kunnen bouwen (programmeren). We overleggen wat de functionaliteit moet zijn. We kijken wat het meest kosten effectief is, kopen of bouwen. Daarna kan de extensie worden gemaakt en geinstalleeerd. 

support 64x64ONDERHOUD
Ook een website heeft onderhoud nodig. De teksten moeten gecontroleerd worden maar ook de links naar informatie en andere sites. Daaarnaast moet de website ook technisch worden onderhouden. Nieuwe versies van de gebruikte software moeten worden geinstalleerd. Dit voor aanpassingen in de functionaliteit maar ook veiligheids updates. De beveiliging van uw site wordt steeds optimaler, deze updates moeten wel geinstalleerd worden. Om duidelijkheid te geven over wat de kosten van de website zijn en u niet voor verrassingen te laten komen, biedt Berlix een onderhoudscontract aan. Dit gecombineerd met hosting en de domeinnaam maakt het plaatje compleet. Hiermee neemt Berlix alle zorg voor uw website uit handen en zorgt dat u tegen vaste kosten een altijd mooie en goed bereikbare website heeft. 

Deze diensten wordt aangeboden onder de naam Mirantin Websites.

Meer informatie is te vinden op de site Mirantin Websites

ICT Management op afroep

Wij helpen u ICT-producten en diensten te verkopen.

Lees meer

ICT afdeling op afroep

Wij zijn uw ICT-afdeling maar alleen als u iets nodig heeft.

Lees meer

Website Ontwikkeling en Onderhoud

Wij zorgen voor de techniek van uw website, de hosting, de beveiliging en het onderhoud tegen interessante tarieven.

Lees meer

ga('send', 'pageview');